Elérhetőségek

Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub

9737 Bük,
Eötvös u. 11.

Bemutatkozás

 

A Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub Egyesület, az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. tv. rendelkezései szerint az alábbi közhasznú tevékenységeket folytatja:

sport, labdarúgás, utánpótlás nevelés.                        

Az Egyesület megalakulásának célja:

Bük város és annak térségében élő, sportolni, futballozni vágyó gyerekek megszerettetése a sporttal, labdarúgással! Ezen belül egészségmegőrzés, közösségépítés és a tehetségek kibontakoztatása program szerepel céljaink között! Mindehhez kiváló körülményeket, infrastruktúrát, szakember gárdát, (MINDEN EDZŐ UEFA LICENCEL RENDELKEZIK) programokat, versenyeket biztosítunk!

Jelenleg óvodás kortól 15 éves korig neveljük és képezzük a gyerekeket!

 

KLUB FILOZÓFIA: Tisztelet, fegyelem, elhivatottság!

Képzési, nevelési célunk: kimagasló szakmai programmal és munkával minőségi játékosok nevelése, képzése! Ezáltal egyesületünk jó hírnevének megőrzése, ápolása! Egyesületünk filozófiájához tartozik és legalább annyira fontos a nálunk sportoló gyermekek személyiségének formálása, úgymint az önfegyelem, becsületesség, pontosság, kitartás. Nem utolsó sorban, a közösségben való gondolkodás és viselkedés.

MOTTÓNK: „játssz szépen, érezd jól magad a pályán”

 

Szabadidős futball csoport! Itt a lényeg, hogy jól érezze magát mindenki, mozogjon, egészséges legyen. Nem célunk eredményre törekedni, mert nekünk a fent leírt értékek megléte az eredmény!

 

Profi futballra felkészítő csoport: Itt folyamatos a kiválasztás. Folyamatos, minden edzésen történő verseny és téthelyzet szituációinak az eredményes megoldását követeljük meg a gyerekektől.

 Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub - Magyar